Wednesday, December 10, 2008





0 21 false false false HR X-NONE X-NONE

MADE IN BIH



Event „Made in BIH“ koji ce se desiti u clubu „TABU“ 13.12.2008 u subotu , smisljen je s ciljem promoviranja domacih umjetnika i domace klubske muzike.

Prvi cilj ovog eventa je da posjetiocima pruzi priliku da cuju neke od starih i novih bosansko-hercegovackih hitova klubske muzike, da domacih hitova!

Drugi cilj eventa je da svim posjetiocima pruzi nezaboravan provod, odlican ambijent i jos bolju atmosferu, koju ce nasi dj-evi dovesti do vrhunca!

Ali to nije sve, sve posjetioce na ulazu ocekuje jedan odlican poklon, „Made in BIH“ cd kompilacija koja sadrzi neke od najboljih“ domacih“ hitova klubske muzike.

Na eventu ce svoje vjestine rad promovirati: dj borg (tuzla) dj G Edd iz Zenice, DJ Teq iz Bihaca i dva dj-a iz Sarajeva , Pest Jay i Lik Jay plus jedan specijalni gost.

Dj G Edd (Zenica) (Control Music)

Svestrani dj iz Zenice, producent vecine domacih house HITOVA, jedan od rijetkih koji je rodjen da bude dj , vodjen emocijama i ritmom plesa i pokereta publike , svoju muziku prilagodjava bilo kojoj situacijj i ambijentu.

www.myspace.com/djgedd


DJ Teq (Bihac) (SoulFly)

Dj Teq a.k.a Ljuca , najpopularniji i najljepsi dj unsko-sanskog kantona, koji zivi i radi na relaciji BiH-Usa, njegov stil je okarakteriziran kao „Sexy Tribal“ i kazu taj zvuk je stvoren za drmiguz (Bootyshake) . Kazu da njegov perfomans privlaci i okuplja sve djevojke Bihaca na jednom mjestu.

www.myspace.com/djteq


Dj Lik Jay (Sarajevo) (Housemahala)

Mladi ,perspektivni sarajevski dj, clan dj asocijacije Housemahala. Dj koji se svakim svojim nastupom izdize iz gomile dj-eva i umjetnika, prezentirajuci svojstven stil i performans , performans koji nikoga ne ostavlja nepomicnim, performans koji vam uljepsa noc i izlazak. Njegov stil , je jednostavno House!


http://www.myspace.com/LIKJAY



Dj Pest Jay (Sarajevo) (Housemahala)

Pokretac asocijacije „Housemahala“ , dj koji ima samo jedan cilj , a to je da promovira i siri klubsku kulturu i modernu klubsku muziku u BIH i sire. U njegovim setovima mozete cuti samo sexy house, stoga on svoj stil naziva „Sexy Sound of Mahala“ , njegovi setovi imaju podrsku najvece institucije klubske muzike , Ministry of Sound.



www.myspace.com/pestjay

1 comment:

Anonymous said...

ne znam kako se na ovoj kompilaciji ne nalazi LELE LELE od dj mixman d iz sanskog mosta. stvar je osvojila istocnu evropu, sad je na beatportu i osvaja zapadnu evropu... znaci DJ MIXMAN D - LELE LELE


 

Blogger Templates. Sponsored by Link Page Report Card